Mooi wonen met Happy@Home

De lente komt eraan! Ben je na de voorjaarsschoonmaak op zoek naar nieuwe meubelen om jouw thuis op te frissen tegen extra aantrekkelijke prijzen? Kom dan snel langs in een van onze verkooppunten en bekijk hier alvast onze nieuwste folder!

Deze aanbiedingen zijn geldig van 02/03/2023 tot en met 29/03/2023. Niet combineerbaar met andere acties of promoties.

NIEUWE STOELEN

Stoelen Semmi en Naud

Stoelen Semmi en Naud zijn de nieuwste stoelen in de Happy@Home collectie.

Stoel Semmi heeft extra fijne zwart metalen poten, een modern design en een versmalling in de rug en is verkrijgbaar in verschillende kleuren in twee verschillende bekledingen: stof Avicci (een 100% recyclede ultrazachte teddystof) en microleder Taurus (een stevig microleder bestaande uit 40% leder en 60% polyester).

Stoel Naud, daarentegen, heeft een extra brede kuip, gebogen poten en een geïntegreerde handgreep. Lekker makkelijk om de stoel te verplaatsen! De stoel is bekleed in een combinatie tussen microvezelstoffen Ponti en Calabria en is verkrijgbaar in 4 kleurtinten.

NIEUWE COLLECTIE

Ostrava

Onze nieuwe collectie Ostrava is een klassiek vormgegeven collectie met bijhorende tafels Sardinië (in de kleur naturel). De meubelen zijn uitgevoerd in Primo Laminato in een natuurlijke eikenhoutkleur, een onderhoudsvriendelijk en gebruiksvriendelijk materiaal. De collectie bestaat uit heel wat verschillende kastmeubelen zoals o.a. dressoirs, lowboards en een vitrinekast die perfect bij elkaar passen. De meubels worden gekenmerkt door hun rechte lijnen en fijne handgrepen. Kom jij de nieuwe meubels ontdekken in een van onze verkooppunten?

Bank Santo

Tot slot stellen we ook nog onze nieuwste bank Santo voor, die meteen dubbel voordelig is! De bank is standaard uitgevoerd als 3-zits met ottomane links of rechts. Waarom is deze bank dan voordelig? Niet alleen is deze versie in stof Vada standaard goedkoper dan wanneer je de bank zelf zou samenstellen, hij is momenteel ook extra scherp geprijsd tijdens onze Sale! Op deze bank heb je plaats voor het hele gezin, maar je betaalt niet de standaardprijs van een gezinsbank: je hebt ‘m al in huis voor 1699,-!

 

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.