Alle winkels
Adresgegevens
Adres Ant. Van Diemenstraat 34a
4104 AE Culemborg
Telefoon 0345 -54 98 10
E-mail info@kubuswonen.nl Website www.kubuswonen.nl
Openingstijden
Maandag
[gesloten]
Dinsdag
10.00- 17.30
Woensdag
10.00- 17.30
Donderdag
10.00- 17.30
Vrijdag
10.00- 17.30
Zaterdag
10.00- 17.00
Zondag
gesloten

Kubus Wonen Culemborg

Service en kwaliteit staan voorop bij de medewerkers van de woonwinkel in Culemborg. In de grote toonzaal vind je alle meubelen die je kunt bedenken voor een mooie inrichting van je woonkamer. Kom langs in de showroom en ontdek de verschillende stijlen en het grote aanbod. Bij vragen kun je natuurlijk altijd terecht bij de deskundige interieuradviseurs, die je graag verder helpen.

Stijlen combineren

Kubus Wonen in Culemborg geeft je in de showroom een goed beeld van de verschillende soorten stijlen die je met de meubelen kunt creëren. Zo heb je meubelen in de industriële stijl voor de liefhebber van strak en eenvoudig. Ook kun je kiezen uit natuurlijk of modern. Doordat je langs de verschillende stijlkamers kunt lopen, kun je zelf ook de meubelen combineren en kiezen welke stijl en soorten meubelen het beste bij jouw smaak passen.

Verschillende soorten meubelen

Het meubelaanbod in Culemborg bestaat niet alleen uit de standaard meubelen die je zou verwachten. Ook voor een mooi dressoir of voor praktische wandtafels kun je bij de meubelzaak in Culemborg terecht. De verschillende modellen passen in iedere huiskamer. Een strak design met volledig gesloten kastjes of juist een paar open vakken, alles is mogelijk. De dressoirs passen ook altijd bij de rest van het assortiment zodat je inrichting helemaal in stijl is.

Verlichting

Niet alleen meubelen zorgen voor de juiste sfeer in je interieur. Ook lampen zijn een belangrijk onderdeel van een mooie woonkamer. Het zorgt net voor dat extra accent naast je nieuwe bank. Op de afdeling met lichtbronnen heeft de woonwinkel in Culemborg dan ook een enorme keuze aan verschillende soorten lampen. Niet alleen hanglampen voor boven je eettafel, maar ook tafellampen en wandlampen.

Woonaccessoires

Als kers op de taart kun je, nadat je je favoriete meubelen hebt uitgekozen, ook nog door de afdeling met woonaccessoires lopen. Zo kun je de nieuwe woonkamer nog een extra persoonlijk tintje meegeven. Bijvoorbeeld een paar mooi kussens voor op de bank of een kandelaar en wat aardewerk voor op je tafel. Kijk op je gemak rond en kies de decoratieartikelen die helemaal bij jouw stijl passen.

Openingstijden en bereikbaarheid

Kubus Wonen in Culemborg is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. De showroom is op maandag en zondag gesloten. De openingstijden zijn dagelijks van 10:00 tot 17:30 uur, behalve op zaterdag. Dan sluit de winkel om 17:00 uur. Het adres is Anthonie van Diemenstraat 34A in Culemborg. Voor de deur is een groot parkeerterrein, waar je gratis kunt parkeren.

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u niet altijd mogelijk is op de openingstijden te komen kijken. Het is mogelijk om buiten de openingstijden langs te komen. Hiervoor kunt u een afspraak met ons maken. U kunt dan op uw gemak rondkijken in onze showroom.

 

 

Adresgegevens
Adres Ant. Van Diemenstraat 34a
4104 AE Culemborg
Telefoon 0345 -54 98 10
E-mail info@kubuswonen.nl Website www.kubuswonen.nl
Openingstijden
Maandag
[gesloten]
Dinsdag
10.00- 17.30
Woensdag
10.00- 17.30
Donderdag
10.00- 17.30
Vrijdag
10.00- 17.30
Zaterdag
10.00- 17.00
Zondag
gesloten