Alle winkels
Adresgegevens
Adres Oosteinde 14
8316 BL Marknesse
Telefoon 0527 - 20 12 48
Website www.marcomarknesse.nl
Openingstijden
Maandag
[gesloten]
Dinsdag
10.00 - 18.00
Woensdag
10.00 - 18.00
Donderdag
10.00 - 18.00
Vrijdag
10.00 - 21.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
Extra openingstijden

op afspraak ook 's avonds geopend

Marco Marknesse Woonadviseurs

Bij Marco Woonadviseurs vind je meubels, accessoires en aankleding voor een modern, aantrekkelijk en comfortabel huis. Maak met deze woonwinkel in Marknesse een thuis van je huis. Het is een meubelzaak waar je de mooiste Happy@Home producten vindt. Zo schep je in no time dan ook een heerlijke persoonlijke sfeer in je huis.

Assortiment meubelzaak

Marco Marknesse Woonadviseurs is een Happy@Home meubelzaak met een breed assortiment meubels. Denk hierbij aan banken, stoelen, tafels, kasten, verlichting en bijpassende accessoires. Of je nu op zoek bent naar hoekbanken, eettafels, fauteuils met moderne designs of bijzondere muurdecoratie, hier vind je het allemaal. Al deze meubels zijn er in diverse woonstijlen. Natuurlijk vind je hier ook de prachtige woonaccessoires om alle plekjes in je huis nog mooier te maken!

Meubelstijlen

Bij Marco Marknesse Woonadviseurs zijn alle meubels ingedeeld in de stijlen natuurlijk, industrieel, modern en passend bij de laatste trends. Handig om snel te ontdekken welke meubels en trends het beste bij jouw smaak passen. Kom persoonlijk langs om de meubels te zien, uit te proberen en aan te raken.

Persoonlijk advies

Tijdens een bezoek aan deze woonwinkel in Marknesse staan de adviseurs van Marco Woonadviseurs klaar voor persoonlijke begeleiding. Deze adviseurs helpen je graag met al je vragen en geven deskundig advies en tips. Denk daarbij onder meer aan het inschatten van afmetingen, kleurgebruik, stijlcombinaties of tips voor het onderhoud van je meubels. De professionals staan voor je klaar.

Dagje uit

Maak van een dagje meubels uitzoeken en inspiratie opdoen een daguitstap. Kies niet alleen nieuwe meubels uit voor je huis, maar eet bovendien ook gezellig een hapje, geniet van een drankje en doe ideeën op in een inspiratievolle winkel. Zo wordt het echt een compleet dagje uit voor iedereen.

Marco Woonadviseurs in Marknesse kent hiervoor ruime openingstijden. Je bent namelijk van harte welkom op dinsdag tot en met donderdag van 10 tot 18 uur. Op vrijdag sluiten we pas om 21 uur en op zaterdag zijn we er tot 17 uur.

Online voorpret

Ook kun je via de website alvast starten met online voorpret. Kijk bijvoorbeeld welke woonstijlen je aanspreken en plan eventueel al een afspraak met een van onze adviseurs in. Dan weet je zeker dat er een persoonlijke adviseur voor je klaar staat tijdens je bezoek aan de woonwinkel. Heb je bovendien al een goed beeld van je wensen en ideeën? Dan kun je een online voorbereiding ter plaatse combineren met de laatste trends, kleuren, materialen en stijlen. Zo start je goed voorbereid je winkelbezoek. We zien je graag in onze winkel verschijnen!

Adresgegevens

Adres Oosteinde 14
8316 BL Marknesse
Telefoon 0527 - 20 12 48
Website www.marcomarknesse.nl

Openingstijden

Maandag
[gesloten]
Dinsdag
10.00 - 18.00
Woensdag
10.00 - 18.00
Donderdag
10.00 - 18.00
Vrijdag
10.00 - 21.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
Extra openingstijden

op afspraak ook 's avonds geopend