Alle winkels
Adresgegevens
Adres Tasveld 2
8271 RW IJsselmuiden
Telefoon 038 331 6256
E-mail info@seinen-meubelen.nl Website www.seinenmeubelen.nl
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10.00 – 17.30
Woensdag
10.00 – 17.30
Donderdag
10.00 – 17.30
Vrijdag
10.00 – 20.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag

Seinen Meubelen

Bij Seinen Meubelen IJsselmuiden wordt je huis een thuis! In onze showroom van 5.000 m² vind je de mooiste meubels om je huis helemaal naar je eigen smaak in te richten. Onze deskundige interieuradviseurs helpen je graag als je vragen hebt. Kijk rustig rond in de verschillende stijlkamers en kies daarbij je favoriete meubelstuk uit onze gevarieerde collectie.

Welke stijl past bij jou?

Als je niet direct antwoord kunt geven op deze vraag is dat geen enkel probleem. Juist daarom is het zo fijn dat je naar de showroom van de meubelzaak in IJsselmuiden kunt komen om zelf de verschillende mogelijkheden te ervaren. Hou je van een moderne of een industriële sfeer? Of geef je de voorkeur aan een natuurlijke inrichting? Welke stijl je ook kiest, er is keuze genoeg. Als je liever de stijlen met elkaar combineert is dat uiteraard ook mogelijk. Natuurlijk kun je tijdens je bezoek altijd je vragen stellen aan een van onze medewerkers. Dankzij hun jarenlange ervaring hebben ze oog voor detail en zijn ze op de hoogte van de laatste trends en mogelijkheden.

Een meubelwinkel met een uitgebreide collectie

De meubels in onze showroom in IJsselmuiden zijn niet alleen in verschillende stijlen te combineren. Je kunt ook nog eens kiezen uit diverse modellen van meubels. Want net zoals smaken verschillen, zo is ook niet iedere woonkamer hetzelfde. Ben je op zoek naar een paar leuke bijzettafeltjes of wil je kijken naar moderne bankstellen? Alles kan bij de meubelwinkel in IJsselmuiden. Ook de collectie tv-meubelen, die onderdeel is van het assortiment wandmeubelen, maakt het de moeite waard om voor meubels in IJsselmuiden te gaan shoppen.

Woonaccessoires

Een woonkamer is niet helemaal compleet ingericht zonder mooie woondecoraties. Bij Seinen Meubelen IJsselmuiden is er dan ook een afdeling waar je woonaccessoires kunt vinden die helemaal passen bij de stijl van de meubels. Dit betekent dat je je nieuw ingerichte huiskamer nóg gezelliger kunt maken. Denk daarbij aan kussens die goed passen bij je leren bank, of een vloerkleed dat warm aanvoelt op je houten vloer. Maar er is ook glas- en aardewerk om je eettafel mooi te kunnen dekken.

Bereikbaarheid en openingstijden

De meubelwinkel in IJsselmuiden is gelegen op het adres Tasveld 2 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De showroom is 's ochtends vanaf 10.00 uur geopend. De sluitingstijden verschillen per dag. Kijk voor de exacte openingstijden op de website. De showroom is op maandag gesloten en op vrijdag is het koopavond.

Adresgegevens

Adres Tasveld 2
8271 RW IJsselmuiden
Telefoon 038 331 6256
E-mail info@seinen-meubelen.nl Website www.seinenmeubelen.nl

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10.00 – 17.30
Woensdag
10.00 – 17.30
Donderdag
10.00 – 17.30
Vrijdag
10.00 – 20.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag