Alle winkels
Adresgegevens
Adres Bathoorn 6
9411 SE Beilen
Telefoon 0593 - 52 47 70
Website www.stayliving.nl
Openingstijden
Maandag
[gesloten]
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
[gesloten]

Kom langs bij woonwinkel Stay Living Beilen

Ben je op zoek naar een meubelzaak waar je alles kunt vinden op het gebied van woninginrichting? Zoek dan niet verder en bezoek de gezellige showroom van de woonwinkel Stay Living in Beilen. Laat je inspireren in onze stijlkamers die opgesteld staan in de showroom van 2.000 m² en stel gerust je vragen aan onze interieuradviseurs. Want niets is zo belangrijk dan je thuis te voelen in je eigen huis met de meubels die bij je passen.

Verschillende woonstijlen onder één dak

Stay Living in Beilen heeft een groot assortiment in meubels die vallen onder een aantal woonstijlen. Zo kun je kiezen uit een natuurlijke of moderne inrichting. Maar als je op zoek bent naar meubels die passen in een industrieel interieur, dan is er ook keuze genoeg. Je krijgt door de stijlkamers een goede indruk hoe de verschillende combinaties eruit zien. Je kunt ook proberen of de meubels lekker zitten, Als je liever de verschillende stijlen combineert dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Niets moet en alles kan. Als je advies nodig hebt, dan kun je je vragen stellen aan een van onze medewerkers.

Een ruime collectie meubels

Geen inrichting is hetzelfde en dat geldt natuurlijk ook voor je smaak. Daarom zijn de meubels ook in meerdere soorten en maten verkrijgbaar. Want de een op zoek naar een hoekbank en de ander naar een fauteuil met moderne designs. Kijk op je gemak rond en laat je inspireren door de meubels die je in de showroom tegenkomt. Wil je liever een andere kleur stof of twijfel je of de houtkleur van de salontafel wel bij de eetkamertafel past? Vraag advies en vergelijk de mogelijkheden die er zijn totdat je de perfecte inrichting voor jouw huis hebt gevonden.

Woonaccessoires

Het inrichten van een huis gaat niet alleen om de grotere meubels, maar ook de details zijn belangrijk. Woondecoraties dragen net zo goed bij aan een gezellige sfeer in huis. Het zorgt net voor dat persoonlijke tintje waardoor je je helemaal thuis voelt. Dan hebben we het niet alleen over fotolijstjes op de kast, maar wat dacht je van een bijzondere muurdecoratie? Stem de kleur af op de stof van je nieuwe bank en maak het geheel de blikvanger van je woonkamer.

Bereikbaarheid en openingstijden

Stay Living Beilen vind je op het adres Bathoorn 6 in Beilen. Er is voor de winkel volop gratis parkeergelegenheid. De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op vrijdag is het koopavond. De openingstijden verschillen dagelijks. Kijk voor de exacte openingstijden op de website.

Adresgegevens

Adres Bathoorn 6
9411 SE Beilen
Telefoon 0593 - 52 47 70
Website www.stayliving.nl

Openingstijden

Maandag
[gesloten]
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
[gesloten]