Alle winkels
Adresgegevens
Adres Pascalstraat 16
1704 RD Heerhugowaard
E-mail meubelen@theostet.nl Website https://www.theostetmeubelen.nl/
Openingstijden
Maandag
10.00 - 18.00
Dinsdag
9.00 - 18.00
Woensdag
9.00 - 18.00
Donderdag
9.00 - 18.00
Vrijdag
9.00 - 18.00
Zaterdag
9.00 - 17.00
Zondag
12.00 - 16.00

Kom winkelen bij Theo Stet Meubelen in Heerhugowaard. De grootste woonwinkel van Noord-Holland.

Theo Stet Meubelen is een sfeervolle en ongedwongen woonwinkel in Heerhugowaard die al meer dan 55 jaar bestaat. De collecties en showrooms blijven continue vernieuwen. Het leuke is dat diverse woonstijlen onder een dak te vinden zijn.  Wij werken al jarenlang samen met meer dan 50 bekende leveranciers.

Openingstijden & makkelijk bereikbaar en alle faciliteiten zijn aanwezig.

Het familiebedrijf zit gevestigd aan de ‘’caravanboulevard’’ en is 7 dagen in de week geopend. U kunt de auto gratis en gemakkelijk voor de deur parkeren. In de winkel zijn wij voorzien van rolstoellift, traplift, invalidentoilet een kinder-speelhoek en een toilet is voorzien van een kinder-verschoon mogelijkheid. U kunt ook gratis een kopje thee, koffie, chocomel of cappuccino bij ons nuttigen.

 

Happy@Home bij Theo Stet ( nieuwe dealer)

Vanaf december 2022 is Theo Stet dealer geworden van het mooie en betaalbare woonconcept Happy@Home. Ons team is erg enthousiast en Theo Stet heeft de wooncollectie uitgebreid gepresenteerd. 

Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyleconcept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.

Alle Happy@Home-meubelen worden in eigen huis ontworpen. Er wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat u altijd iets kunt vinden dat past in uw interieur.

Wereldwijde woontrends worden door het ontwerpteam creatief vertaald naar de Happy@Home-collectie. Zo  wordt het programma continu vernieuwd en aangevuld en blijft de collectie actueel.

Wonen met plezier

Bij ons op de showroom staan dan ook verschillende bankstellen en fauteuils die naar wens, in zowel zithoogte als in de zitdiepte, kunnen worden aangepast. Bij diverse bankstellen en fauteuils kan zelfs de zithardheid nog naar wens besteld worden.

Theo Stet heeft een grote collectie bankstellen waar optioneel een relaxfunctie in geleverd kan worden, zodat u helemaal een genoeglijke zitpositie kan aannemen.

Uiteraard zijn voor al onze bankstellen, fauteuils en eetkamerstoelen dat deze in verschillende prijsklassen en in vele stof- en leerkleuren te verkrijgen zijn. Theo Stet heeft een beddenafdeling met boxsprings en Lamulux ledikanten in de betaalbare prijsklasse. Bij het Theo Stet beddenconcept kunt uw eigen boxspring samenstellen. In de gehele showroom staan er woonaccessoires voor iedere sfeer.

Interieuradvies in een ongedwongen sfeer

Het vaste team van Theo Stet Meubelen adviseert u graag en enthousiast met de keuze van uw interieur. De prijzen van Theo Stet Meubelen zijn altijd scherp en goed geprijsd.

Adresgegevens
Adres Pascalstraat 16
1704 RD Heerhugowaard
E-mail meubelen@theostet.nl Website https://www.theostetmeubelen.nl/
Openingstijden
Maandag
10.00 - 18.00
Dinsdag
9.00 - 18.00
Woensdag
9.00 - 18.00
Donderdag
9.00 - 18.00
Vrijdag
9.00 - 18.00
Zaterdag
9.00 - 17.00
Zondag
12.00 - 16.00