Alle winkels
Adresgegevens
Adres Sommelsdijkse haven 19
3245 MA Sommelsdijk
Telefoon 0187 - 48 33 28
Website www.vissermeubelen.nl
Openingstijden
Maandag
[gesloten]
Dinsdag
9.00-17.00
Woensdag
9.00-17.00
Donderdag
9.00-17.00
Vrijdag
09.30 -21.00
Zaterdag
09.30 -17.00
Zondag

Visser Meubelen

Als woonspecialist kent Visser Meubelen een hele rijke geschiedenis. In de loop van de jaren is de meubelwinkel uitgegroeid tot het adres waar je moet zijn als je op zoek bent naar een nieuw interieur. Ook voor de collectie van Happy@Home kun je bij deze meubelzaak terecht. Met oog voor de nieuwste trends en met kennis van zaken geven de interieuradviseurs je dan ook alle aandacht om de perfecte inrichting voor je woonkamer samen te stellen.

Verschillende woonstijlen onder één dak

De woonwinkel in Sommelsdijk heeft alle meubels overzichtelijk opgesteld in de showroom. Daardoor krijg je meteen een goede indruk van de verschillende mogelijkheden en stijlen. Ben je op zoek naar iets moderns of wil je juist een inrichting in een natuurlijke sfeer? Alles is mogelijk. Laat je verrassen door de mooie combinaties van industriële meubels en doe inspiratie op. Natuurlijk kun je ook zelf de verschillende stijlen combineren. Als je niet precies weet of bepaalde meubels en stijlen bij elkaar passen, dan kun je dat uiteraard aan een van de medewerkers vragen.

Groot assortiment meubels

Tijdens een bezoek aan Visser Meubelen kun je zelf ervaren hoe de verschillende meubels aanvoelen. Zo weet je zeker wat je koopt. Bekijk de moderne bankstellen en probeer meteen uit of ze lekker zitten. Als je op zoek bent naar tv-meubelen of bijzettafeltjes, kun je direct zien of de houtkleur goed combineert met de stof van de bank die je uitgekozen hebt. Een bezoekje aan de showroom wordt daarmee een unieke ervaring. Met de ruime keuze weet je zeker dat er altijd meubels tussen staan die bij jouw smaak passen.

Woonaccessoires

De woonaccessoires van de woonwinkel in Sommelsdijk zijn ook een mooie aanvulling in je nieuwe interieur. Kies bijvoorbeeld een sfeervolle wanddecoratie of leg een mooi vloerkleed onder de salontafel dat goed kleurt bij je nieuwe bank. De woonaccessoires zijn bovendien in dezelfde stijl als de meubels uit de showroom. Hierdoor heb je altijd een mooie eenheid in je inrichting. De woonaccessoires zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te doen bijvoorbeeld.

Bereikbaarheid en openingstijden

Visser Meubelen is gelegen aan de Sommelsdijkse Haven 19 in Sommelsdijk. Voor de deur van de showroom kun je gratis parkeren. De meubelzaak is van dinsdag tot en met zaterdag geopend, waarbij het op vrijdag tot 20.00 uur koopavond is. De openingstijden variëren. Kijk voor de exacte openingstijden op de website.

Adresgegevens

Adres Sommelsdijkse haven 19
3245 MA Sommelsdijk
Telefoon 0187 - 48 33 28
Website www.vissermeubelen.nl

Openingstijden

Maandag
[gesloten]
Dinsdag
9.00-17.00
Woensdag
9.00-17.00
Donderdag
9.00-17.00
Vrijdag
09.30 -21.00
Zaterdag
09.30 -17.00
Zondag