Happy@Home

Janella

Een eigentijds natuurlijk design

Janella collectie

De meubels uit de Janella collectie hebben een eigentijds natuurlijk design. De meubels zijn gemaakt van eikenfineer en afgewerkt in de kleur Choco Brown. Dankzij de fraaie structuur heeft elk meubelstuk een geheel eigen karakter en kleurschakeringen. Opvallend bij deze collectie zijn de speelse vormgeving van de metalen poten en de metalen accenten. Het tafelblad van de salontafel heeft letterlijk en figuurlijk een bijzondere twist.

Natuurlijk design
Dankzij de prachtige kleurschakeringen en vlamtekening van het dikke eikenfineer, heeft de Janella collectie een warme natuurlijke uitstraling. Dit wordt versterkt door de kleur Choco Brown. Het fineer is handmatig bewerkt, waardoor het een mooi doorleeft uiterlijk heeft gekregen, dit geeft de meubels een eigen karakter. De donkere accentkleur zorgt voor een eigentijdse finishing touch.

Praktische details
Alle deuren en laden zijn voorzien van een soft-closingsysteem, waardoor ze zachtjes sluiten. Een aantal meubels is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat er voor elk interieur een passend dressoir, lowboard of eetkamertafel te vinden is. Sfeervol en praktisch is de geïntegreerde ledverlichting in een aantal kasten.

Styling tips
Styling tips

Natuurlijk stylen

Wil je het interieur een natuurlijke look geven, werk dan met zoveel mogelijk natuurlijke materialen en kleuren. Wol, jute, metaal, linnen, het zijn materialen die het natuurlijke karakter van je interieur versterken. Groen mag in dit interieur – en eigenlijk in geen enkel interieur – niet ontbreken. Zet planten niet in een bloempont, maar bijvoorbeeld in een mooie mand.

Kleurtips:
Kies voor natuurlijke kleuren, zoals grijs, wit en beige. Maar ook warme roze tinten, of mosterdgeel komen goed tot zijn recht in een natuurlijk interieur.

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.

Veelgestelde vragen

Welke kleuren gaan goed samen met de Janella collectie?

Kleuren die goed passen bij de Janella collectie leggen de nadruk op een rustige ambiance. Een natuurlijke woonstijl met eigentijdse accenten. Kleuren die hier goed bij passen versterken dit geheel. Kies bijvoorbeeld voor natuurlijke kleuren, zoals grijs, wit en beige. Maar ook warme roze tinten of mosterdgeel komen goed tot hun recht in een natuurlijk interieur.

Wat is kenmerkend voor de Janella collectie?

De meubels uit de Janella collectie hebben een eigentijds én natuurlijk design. De meubels zijn gemaakt van natuurlijke materialen als eikenfineer en afgewerkt in de warme kleur Choco Brown. Met een meubel uit de Janella collectie haal je een uniek meubelstuk in huis, voorzien van een geheel eigen karakter. Een absolute musthave!

Van welke gemakken zijn de meubels uit de Janella collectie voorzien?

In de Janella collectie zijn alle deuren en laden voorzien van een soft-closingsysteem. Dit zorgt ervoor dat ze zachtjes en vrijwel geruisloos sluiten. Daarnaast is een aantal meubels in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zo is er voor elke woonkamer, klein of groot, een passend dressoir, lowboard of eetkamertafel te vinden. Ook zijn sommige kasten voorzien van geïntegreerde ledverlichting. Dat is natuurlijk sfeervol maar ook heel praktisch!

Hoe creëer ik een natuurlijke look in mijn interieur?

Met de Janella collectie haal je de natuurlijke woonstijl met een eigentijds tintje in huis. Wil je het gehele interieur een natuurlijke look geven? Werk dan met zoveel mogelijk natuurlijke materialen en kleuren. Kies voor wol, jute, metaal en linnen. Dit zijn materialen die het natuurlijke karakter van je interieur versterken en de sfeervolle ambiance versterken.

Alle woonstijlen