Happy@Home

La Cruz

Een minimalistisch design
La Cruz collectie
La Cruz collectie

Kenmerkend voor de Le Cruz collectie zijn de strakke lijnen en de combinatie van hout en metalen accenten.

De meubels uit deze collectie zijn gemaakt van smoked tramwood, gecombineerd met mdf gelakte delen en fineer. Tramwood is te herkennen aan de fijne nerf, de fraaie vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen. Hierdoor krijgt elk meubelstuk een eigen karakter. De strakke lijnen, metalen accenten en zwart gelakte details geven de collectie een industriële uitstraling.

Eigentijds industrieel
De meubels uit deze collectie hebben een minimalistisch design. In combinatie met de metalen en zwarte accenten zorgt dit voor een stoer en industrieel uiterlijk. Het smoked tramwood heeft een handmatige bewerking ondergaan, waardoor het een doorleeft vintage uiterlijk heeft, wat de meubels nog meer karakter geeft.

Praktische details
Praktische details

Een fraai warm ledlicht zet bij diverse kasten de woondecoraties in de spotlight.

Bij de highboard zorgt dit licht er juist weer voor dat het mutli-media apparatuur goed te zien is. Praktisch en sfeervol dus. Deuren en laden zijn voorzien van een soft-closingsysteem, waardoor ze zachtjes sluiten. Een aantal meubels is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat er voor elk interieur een passend dressoir, lowboard of eetkamertafel te vinden is.

Industrieel wonen

Kenmerkend voor de het industriële interieur is de praktische eenvoud van de inrichting, minimalisme en ruwe materialen zoals beton, metaal, glas en hout vormen de boventoon. Beperk het gebruik van accessoires en kies vooral voor strakke vormen en grafische prints.

Kleurpalet industriële woonstijl
De kleuren wit, zwart, grijs en bruin voeren de boventoon in het industriële interieur. Het kleurenpalet is over het algemeen sober, met één accentkleur die eruit mag springen.

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.

Veelgestelde vragen

Onder welke woonstijl valt de La Cruz collectie?

Binnen de La Cruz collectie wordt veel gebruik gemaakt van strakke lijnen en eenvoud. Hierdoor past de collectie goed binnen de minimalistische woonstijl. Kenmerkend is ook het gebruik van hout gecombineerd met metalen accenten. Dit geeft de meubels een industriële look. De afwerking in smoked tramwood en de fraaie vlamtekening in het hout zorgen voor een uniek karakter.

Welk design heeft de La Cruz collectie?

De collectie legt de nadruk op het minimalisme: “less is more”. In het design zijn industriële accenten toegevoegd waardoor de meubels een uitnodigend karakter hebben. De kasten zijn voorzien van geïntegreerde ledverlichting in de niches. De deuren zijn uitgevoerd met het soft-closing systeem waardoor deze zachtjes sluiten.

Hoe integreer ik de La Cruz collectie het beste in mijn interieur?

Kenmerkend voor de La Cruz collectie is de nadruk op eenvoud van de inrichting. Minimalisme voert de boventoon waarbij ruwe materialen zoals beton, metaal, glas en hout een fijne toevoeging vormen. Beperk het gebruik van accessoires en kies voor strakke vormen en robuuste elementen. De kleuren wit, zwart, grijs en bruin mogen veelvuldig terugkomen in jouw minimalistische én industriële interieur.

Hoe creëer ik een industriële look in mijn interieur?

Met de La Cruz collectie haal je een eigentijdse woonstijl met industriële accenten de woonkamer in. Wil je voor synergie in het gehele interieur zorgen? Kies dan voor de praktische eenvoud van de inrichting waarbij minimalisme een hoofdrol speelt. Ruwe materialen zoals beton, metaal, glas en hout voeren de boventoon. Beperk het gebruik van accessoires en kies vooral voor strakke vormen en robuuste elementen.

Alle woonstijlen