Happy@Home

Larissa

Een warme natuurlijke uitstraling

Larissa collectie

Het prachtige eikenhout en eikenfineer geven de meubels uit de Larissa collectie een warme natuurlijke uitstraling. De meubels zijn afgewerkt in de kleur Cigar Brown wat het authentieke karakter van het hout versterkt. Dankzij de zwarte accenten, metalen handgrepen en de vormgeving van de metalen pootjes krijgt de collectie een eigentijds design.

Natuurlijk design
Eikenhout is een prachtig materiaal om meubels van te maken. De meubels met een fraaie eigentijdens design, hebben een behandeling ondergaan, het zogenaamde ‘smoken’. Het is de wisselwerking tussen de hoge temperatuur van het smoken en de wisselende concentratie van de natuurlijke houtsappen, waardoor de fraaie kleurschakeringen in het hout ontstaan.

Larissa collectie

Sfeervol en praktisch

Praktische details

Praktische details

Geïntegreerde ledverlichting zorgt voor een warm en sfeervol lichtpunt in het interieur. De verlichting accentueert uitgestalde woondecoraties en is naast sfeervol ook praktisch in de lowboards. Laden en deuren sluiten zachtjes en subtiel dankzij het soft-closingsysteem.

Natuurlijke stylingtips

Natuurlijke stylingtips

Bij een natuurlijke woonstijl, kies je uiteraard voor natuurlijke materialen en organische vormen. In combinatie met het strakke design van de Larissa collectie, krijg je een spannend contrast.
Kies voor materialen als rotan, linnen, metaal, wol en natuurlijk hout. De cactus is weer helemaal terug van weggeweest, zet er meerdere bij elkaar.

Kleurtips:
Kies voor natuurlijke kleuren, zoals grijs, wit en beige als basis. Groen en blauw komen ook mooi tot hun recht in een natuurlijk interieur.

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.

Alle woonstijlen