Happy@Home

Madeira

Modern met een vleugje industrieel

Een warme uitstraling met modern design

De Madeira collectie combineert een warme uitstraling met modern design. De meubels hebben allemaal een strak lijnenspel en zijn voorzien van metalen accenten. De meubels zijn gemaakt van Primo Laminato en afgewerkt in de warme houtkleur plumb brown.

Modern met een vleugje industrieel

Modern met een vleugje industrieel

De strakke vormgeving en het fraaie lijnenspel geven de Madeira collectie een modern design. Opvallend aan deze collectie is de donkere warme houtkleur van de meubelen. De combinatie van deze kleur en de metalen details, zorgen dat deze collectie ook goed past binnen de industriële woonstijl.

Praktische details

Net als alle collecties van Happy@Home is ook de Madeira collectie van alle moderne gemakken voorzien. In een aantal kasten is ledverlichting aangebracht met een warme sfeervolle lichtbundel. Laden en deuren sluiten met een soft-closingsysteem. Handig is dat een aantal meubels in verschillende afmetingen leverbaar is, zodat er eigenlijk altijd wel een passend Madeira meubel voor je interieur te verkrijgen is.

 

Styling tips

De Styling tips van Happy@Home

De Madeira meubels hebben een modern design en een warme donkere houtkleur. Een modern interieur straalt rust uit, maar modern wil niet zeggen dat je alleen maar met wit, zwart en grijs kunt werken. Juist zachte kleuren en organische vormen matchen goed met de strakke lijnen en de donkere kleur van de meubels. Style het interieur daarom af met woondecoraties in zachte pasteltinten en organische vormen.

Kleurenpallet Modern & Pastel:
Gebruik zachte pasteltinten zoals babyblauw, poederroze, zacht geel en mos groen. Ook goudkleurige woondecoraties passen hier goed bij.

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.

Veelgestelde vragen

Welke kleuren gaan goed samen met de Madeira collectie?

Kleuren die goed passen bij de Madeira collectie leggen de nadruk op een rustige ambiance. De eigentijdse meubelen passen goed in een interieur met zachte kleuren. Gebruik zachte pasteltinten zoals babyblauw, poederroze, zacht geel en mos groen. Om jouw interieur helemaal compleet te maken zijn goudkleurige woondecoraties een opvallende finishing touch.

Wat is de stijl van de Madeira collectie?

Een modern design, warme donkere houtkleur en strakke lijnen; dat is de stijl die gebruikt wordt in de Madeira collectie. Een modern interieur waarin rust een grote rol speelt. Zachte kleuren en organische vormen matchen goed met de strakke lijnen en de donkere kleur van de meubels. Style het interieur daarom af met woondecoraties in zachte pasteltinten en organische vormen.

Van welke gemakken zijn de meubels uit de Madeira collectie voorzien?

De Madeira collectie is van alle moderne gemakken voorzien. In een aantal kasten is ledverlichting aangebracht en laden en deuren sluiten met een soft-closingsysteem voor geruisloze sluiting. Daarnaast is een aantal meubels in verschillende afmetingen leverbaar.

Wat is kenmerkend aan de Madeira collectie?

De Madeira collectie combineert eigentijds design met een warme ambiance. De meubels zijn voorzien van strakke lijnen die kracht worden bijgezet door metalen accenten. De meubels zijn gemaakt van Primo Laminato en afgewerkt in de warme houtkleur.

Alle woonstijlen