Woonwinkel DOK 2 in Veenendaal - Happy@Home
Achtergrond:

DOK 2

Met een groot en gevarieerd assortiment is DOK 2 al ruim 10 jaar een succesvolle speler op het gebied van wonen in Nederland. Naast natuurlijk het merk Happy@Home biedt DOK 2 met vele andere merken een groot en gevarieerd assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires.

De winkel

Woonwarenhuis DOK 2 in Veenendaal biedt ruim 6000m2 woon- en winkelplezier. De verdiepingsvloer met vide geeft je een ruimtelijk gevoel en zorgt voor overzicht in de winkel; een unieke beleving! Natuurlijk kun je ook terecht voor een kop koffie of thee in het DOK 2 café en shop je voor de allerlaagste prijs in de outlet op ‘de Zolder’.

Het concept

DOK 2 is opgebouwd volgens een compleet nieuw concept op het gebied van woonwinkelen. De winkel is opgedeeld in verschillende woonstijlen. In de winkel word je meegenomen langs de verschillende stijlen zoals Urban Loft, Houd van Hout, Landelijk Wonen en Design & Art. Je proeft de verschillende sferen en ervaart welke sfeer het best past bij jouw woonwensen. Het hoogtepunt van de winkel is het unieke woonhuis van maar liefst 6 meter hoog. Vanaf de vide krijg je een mooie inkijk in de verschillende sfeerkamers. 

Groot assortiment voor een betaalbare prijs

Het gevarieerde assortiment van DOK 2 biedt voor iedereen mooie, betaalbare meubels. Met onze ‘Best Buy’ garantie ben je altijd verzekerd van de laagste prijs. Bovendien worden veel artikelen rechtstreeks uit voorraad geleverd vanuit het 12.000m2 grote magazijn in Tiel. Laat je meubels thuisbezorgen door onze gekwalificeerde chauffeurs of haal ze zelf direct op in ons magazijn.

Webshop

Ben je even niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Shop dan eenvoudig online! Veilig betalen kan via iDEAL, Mastercard, Visa, Maestro, V-Pay en Bancontact/Mister Cash. Ook online bieden wij een groot assortiment aan meubels en verlichting.

Waarom koop je bij DOK 2?

  • Ruim 6000m2 showroom voor een unieke winkelervaring
  • Een groot en breed assortiment aan meubels, verlichting en woonaccessoires
  • Persoonlijk advies en een unieke sfeerbeleving
  • 2 jaar garantie volgens de landelijk erkende CBW voorwaarden
  • De laagste prijs volgens de ‘Best Buy’ garantie
  • Meubels worden eenvoudig en snel thuis geleverd door gekwalificeerde chauffeurs

Adres:

DOK 2
Groeneveldselaan 55 - 57
3903 AX Veenendaal

Tel. 0318 - 47 83 06

Website:  www.dok2.nl

Openingstijden:

maandag 10.00 - 17.30
dinsdag 10.00 - 17.30
woensdag 10.00 - 17.30
donderdag 10.00 - 17.30
vrijdag 10.00 - 21.00
zaterdag 10.00 - 17.30