Folder
Achtergrond:

HAPPY@HOME folder. 

Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyle concept. De evenwichtige mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld, dat een tijdloos beeld bestaat, passend bij iedere woonstijl. Alle Happy@Home meubelen – zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires - worden in eigen huis gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. De meubels en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar. Wereldwijde woontrends worden door een eigen ontwerpteam creatief vertaald naar de Happy@Home collectie. Zo wordt het programma continu vernieuwd en blijft de collectie actueel. 

De Happy@Home collectie:

Happy@Home collectie is opgebouwd uit verschillende onderdelen:

Woonkamerprogramma’s:

De woonkamerprogramma’s van Happy@Home worden gekenmerkt door een evenwichtige mix van moderne en romantische meubelen. De programma’s zijn zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl. Denk hierbij aan meubelen in karaktervol Acaciahout gecombineerde witte lak, maar ook aan een programma opgebouwd uit gerecycled eiken. 

Eetkamerstoelen:

Als aanvulling op de woonprogramma’s heeft Happy@Home de keuze uit een gevarieerde collectie bijpassende eetkamerstoelen. Bij bepaalde modellen is het zelfs mogelijk om het onderstel, bekledingsmateriaal en de kleur naar eigen inzicht samen te stellen (choices).

Zitmeubelen en fauteuils:

De zitmeubelen en fauteuils van Happy@home bieden volop comfort en zijn eveneens in verschillende opstellingen, bekledingsmaterialen en kleuren verkrijgbaar. Bepaalde modellen zijn uitgerust met een manuele of elektrisch verstelbare relaxfunctie.

COCO maison decoratie:

Naast de meubelprogramma’s en zitmeubelen bestaat het Happy@Home-concept uit een uitgebreide collectie woonaccessoires, waaronder wanddecoratie, vloerkleden, verlichting, kussens en sierobjecten. Het assortiment is zeer gevarieerd en sluit nauw aan bij actuele trends. Met deze accessoires kan iedereen de juiste finishing touch geven aan zijn interieur!

 

Happy@Home folder december 2017