Over Happy@Home

Over Happy@Home

Happy@Home is een compact en toegankelijk lifestyleconcept, bestaande uit zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De uitgekiende mix van moderne en romantische meubelen is zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl.

Alle Happy@Home-meubelen worden in eigen huis ontworpen

Alle Happy@Home-meubelen worden in eigen huis ontworpen

Er wordt vooral gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. De meubelen en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar, zodat u altijd iets kunt vinden dat past in uw interieur.

Wereldwijde woontrends worden door het ontwerpteam creatief vertaald naar de Happy@Home-collectie. Zo  wordt het programma continu vernieuwd en aangevuld en blijft de collectie actueel.

De collectie van Happy@Home

Het complete Happy@Home-programma bekijken

Op deze website kunt u het complete Happy@Home-programma bekijken. Ook vindt u hier een volledig overzicht van winkels die de Happy@Home-collectie verkopen. Loop er gerust eens binnen en laat u verrassen door de comfortabele  woonsfeer van Happy@Home!

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.