Eettafel kopen? | Ontdek het aanbod van Happy@Home
Achtergrond:

Eetkamertafels van Happy@Home

Bij Happy@Home hebben wij verschillende soorten eetkamertafels in veel verschillende modellen en materialen. We hebben zelfs een serie in collectie waarbij jij jouw favoriete eettafel kunt samenstellen! Je kunt kiezen uit 4 verschillende poten, 8 verschillende kleuren, 3 verschillende hoogtes en vele verschillende breedtes! Zo hebben wij voor iedereen de juiste eetkamertafel!

Uitschuiftafels

Lange tijd was het helemaal in om een XL-eettafel in de woonkamer of keuken te hebben staan. Ideaal om met de hele familie lekker aan te tafelen. Maar soms kan een grote tafel ook enorm in de weg staan, zeker als je woonkamer of keuken niet zo groot is. Ideaal zijn dan de uitschuiftafels! Hiermee heb je voor elke gelegenheid een passende tafel, van klein naar groot en weer terug in een handomdraai!

Bartafels

De bartafel van Berlin is op gelijke hoogte als veel keukeneilanden en aanrechtbladen waardoor deze perfect aansluit op je keuken. Ideaal voor mensen die niet veel ruimte hebben en toch houden van lekker lang tafelen. In combinatie met de barkrukken Sofie/Sono heb je het comfort van een luxe eethoek met het gemak van een kleine compacte tafel in je eigen keuken!