Eettafel kopen? | Ontdek het aanbod van Happy@Home
Achtergrond:

Eetkamertafels en eettafels

Ben jij op zoek naar een nieuwe eettafel? Dan ben je bij Happy@Home aan het juiste adres! De eetkamer wordt door velen gezien als een belangrijke plek in huis omdat hier veel tijd doorgebracht wordt samen met het gezin. De dag wordt aan de eetkamertafel besproken, er worden spelletjes gespeeld of er komen vrienden langs voor een diner. Het is dus belangrijk dat je een eettafel hebt die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen en binnen jouw interieur past. Bij Happy@Home vind je daarom een breed aanbod eetkamertafels in verschillende afmetingen, materiaalsoorten en kleuren. Zo is er altijd een geschikt model voor jou bij!

Eetkamertafel zelf samenstellen

Smaken verschillen en niet iedereen heeft dezelfde interieurstijl. Daarom kun je bij Happy@Home zelf jouw eettafel geheel naar eigen wens samenstellen. Zo heb je altijd een tafel die perfect binnen jouw interieur past. Alle modellen zijn leverbaar met verschillende soorten tafelbladen. Je hebt de keuze uit meerdere houtsoorten voor in een landelijk interieur. Verder kun je kiezen uit diverse tafelpoten, meerdere afmetingen en verschillende kleuren.

Bartafels en Uitschuiftafels

Een grote eettafel in de woonkamer of keuken is natuurlijk prachtig. Echter heeft niet iedereen hier de ruimte voor in huis. Maar soms kan een grote tafel ook enorm in de weg staan, zeker als je woonkamer of keuken niet zo groot is. Ideaal zijn dan de uitschuiftafels! Hiermee heb je voor elke gelegenheid een passende tafel, van klein naar groot en weer terug in een handomdraai! Hou jij liever van hoog zitten? Bekijk dan eens onze bartafels. Ideaal voor mensen die niet veel ruimte hebben en toch van lekker lang tafelen houden.

Waar moet je op letten bij het kopen van een eettafel?

Voor het aanschaffen van een nieuwe eettafel dien je met een aantal zaken rekening te houden. Om je alvast onderweg te helpen geven wij een aantal tips die kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuwe eetkamertafel:

·        Uiteraard is het van belang dat je de juiste afmeting kiest. Het formaat is afhankelijk van de grootte van het gezin. Bij Happy@Home vind je eettafels in verschillende afmetingen, zodat er altijd een  geschikt model bij jouw gezinssituatie past.

·        Heb je regelmatig gasten over de vloer? Kies dan voor een van de uitschuiftafels. Wanneer je visite hebt, klap je de tafel eenvoudig uit zodat je meer zitruimte hebt. Als de gasten weg zijn, schuif je de tafel weer in en heb je weer meer ruimte in de woonkamer over.

·        Ook is het type tafel een punt waar je over na moet denken. Ga je voor een ronde eetkamertafel of wil je liever een vierkant model? Je kunt ook kiezen voor een van de bartafels waaraan je hoger zit. Met een paar barstoelen eromheen creëer je een gezellige sfeer in huis.