Happy@Home - Pantin

Pantin

Natuurlijk en elegant
dressoir 230 cm - 4-deuren + 2-laden

Pantin

dressoir 230 cm - 4-deuren + 2-laden

€ 999,-
Bekijk product
eetkamertafel ovaal 210 x 108 cm

Pantin

eetkamertafel ovaal 210 x 108 cm

€ 999,-
Bekijk product
highboard 120 cm - 1-deur + 2-laden + 7-niches (+ LED)

Pantin

highboard 120 cm - 1-deur + 2-laden + 7-niches (+ LED)

€ 1.299,-
Bekijk product
eetkamerstoel - zwart frame - microleder Taurus

Semmi

eetkamerstoel - zwart frame - microleder Taurus

€ 139,- € 129,-
Bekijk product
eetkamerstoel - zwart frame - stof Avicci

Semmi

eetkamerstoel - zwart frame - stof Avicci

€ 129,- € 119,-
Bekijk product

Met de collectie Pantin haal je een stukje natuur in huis. Het warme Laminato in Barnwood geeft de meubelen een natuurlijke uitstraling. Het materiaal van deze collectie ziet eruit als hout, maar is veel onderhoudsvriendelijker dan echt hout. Een vochtige doek is voldoende om je meubels lang mooi te houden. De zwarte metalen details contrasteren met de lichtere houttint. De meubelen hebben een zekere verfijning door de fijne U-poten, de smalle handgrepen en de dunne metalen elementen aan de zijkanten. Er zijn ook veel elementen die extra LED-verlichting hebben.

Veel ruimte voor kleine spullen

Onze collectie Pantin is perfect voor jou als je op zoek bent naar opbergruimte. Maar je wilt niet alles zomaar ongezien in de kast opbergen en je wilt natuurlijk liever je mooiste decoratie in het juiste licht zetten. De open en gesloten opbergruimtes creëren de perfecte harmonie tussen zichtbaar en onzichtbaar. Om de open kastelementen extra onder de aandacht te brengen, hebben ze LED-verlichting om je dierbaarste spullen te laten stralen.

Vind je gesloten kasten beter en wil je toch gebruik maken van het open karakter van deze collectie? Dan is de vitrine ideaal voor jou. Deze creëert de perfecte evenwicht tussen openen en gesloten met behulp van deuren van rookglas.

Fijne lijnen en licht hout

Naast de kasten bevat deze collectie ook prachtige eetkamertafels. Het tafelblad is geheel gemaakt van Primo Laminato in Barnwood. Dit is een bijzonder onderhoudsvriendelijke materiaal. De kruisvormige tafelpoot zorgt voor een massieve uitstraling, maar wordt elegant versterkt door de fijne metalen randen. Je kiest zelf uit 4 verschillende maten hoe groot je nieuwe droomtafel mag zijn.

Stylingtips

Wie wil er nou niet een beetje vakantiegevoel in huis? Met onze collectie Pantin haal je dat strandhuisgevoel direct naar je eigen woonkamer. Om het warme en toch elegante karakter van deze collectie te onderstrepen, raden we je aan om Pantin te combineren met aardetinten en crèmetinten.

Een bank in lichte kleuren met zachte dekens en kussens past perfect bij Pantin. Een crèmekleurig vloerkleed zorgt voor een verbinding tussen bank en salontafel en vormt zo de ideale plek om te ontspannen. Souvenirs van je strandwandeling en natuurlijke decoratieve elementen richten de blik op de open kastelementen. (Klei)vazen ​​met gras en takjes complementeren de strandlook. Meer stylingtips? Maak dan een afspraak in het verkooppunt bij jou in de buurt!

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.

Veelgestelde vragen

Waarom kies je beter voor Primo Laminato in plaats van hout?

Primo Laminato is niet van echt massief hout te onderscheiden, maar is veel onderhoudsvriendelijker dan echt hout. Je hoeft niet te schuren of te oliën. Een vochtige doek is voldoende om je meubels lang mooi te houden.

Welke kleuren gaan goed samen met de Pantin-collectie?

Omdat Pantin al een natuurlijke en lichte uitstraling heeft, kan je de collectie heel goed met aardetinten en crèmetinten combineren. Omdat Pantin echter zo terughoudend is qua kleur, is het ook mogelijk om een statement te maken met een kleurrijke muurverf of een opvallend behang.

Wat is de stijl van de Pantin-collectie?

De natuurlijke uitstraling met de metalen accenten kan optimaal in de landhuisstijl worden geïntegreerd. Omdat de metalen elementen echter zeer fijn en elegant zijn verwerkt in de meubelen, kan er ook een romantische, speelse look worden gecreëerd.

Welke meubelen zijn verkrijgbaar in de Pantin-collectie?

Zowel lowboards, highboards als een virtine maken deel uit van deze collectie. De roomdivider zorgt voor nog meer open opbergruimte. Naast de kasten behoren ook 4 tafels van verschillende afmetingen tot Pantin. Een set salontafels maakt de collectie compleet.

Alle woonstijlen