Happy@Home

Makalu

Stoer en warm
eetkamertafel 200 x 100 cm

Makalu

eetkamertafel 200 x 100 cm

€ 899,- € 599,-
Bekijk product
eetkamerstoel - zwart frame - stof Pala

Bristol

eetkamerstoel - zwart frame - stof Pala

€ 149,-
Bekijk product
eetkamerstoel - zwart frame - stof Pala

Bristol

eetkamerstoel - zwart frame - stof Pala

€ 149,-
Bekijk product
eetkamerstoel - zwart frame - stof Pala

Bristol

eetkamerstoel - zwart frame - stof Pala

€ 149,-
Bekijk product

Kenmerkend voor de Makalu-collectie is de stoere, warme uitstraling. De meubels uit deze collectie zijn gemaakt van kikarhout. Deze houtsoort heeft een fraaie tekening en een warme houtkleur. Het stoere karakter danken de meubelen uit deze collectie aan de metalen accenten zoals de grepen. De Makalu-collectie is een aanrader voor iedereen die houdt van warme, karaktervolle meubels met een stoere uitstraling.

Stoere dressoirs

Of je nu groot woont, of klein, binnen de Makalu-collectie vind je maar liefst vier dressoirs met verschillende afmetingen. Het kleinste dressoir is 135 cm breed en het grootste 220 cm breed. De prachtige tekening van het Kikarhout komt bij de dressoirs goed tot zijn recht. De combinatie van een strak lijnenspel met metalen accenten, geeft de dressoirs een eigentijds design. Dus of je nu XS of XXL woont, voor elk interieur is er een gaaf Makalu dressoir.

Aan tafel!

De eetkamertafel is in veel huishoudens het middelpunt van het interieur. Hier wordt gegeten, er worden spelletjes gespeeld, er wordt gewerkt of de krant gelezen. Er zijn drie verschillende afmetingen eetkamertafel in de Makalu-collectie. De kleinste is 170 cm lang, de grootste is 230 cm. De tafels hebben een massief tafelblad van kikarhout. Opvallend aan deze eetkamertafels zijn de tafelpoten. Deze zijn van metaal met een houten inleg. Hierdoor krijgen de tafels een stoere en eigentijdse uitstraling.

Stylingtips

De meubels uit de Makalu-collectie zijn karaktervolle meubels. Dankzij de prachtige tekening van het kikarhout hebben ze eigenlijk weinig decoratie nodig. Combineer deze meubelen dan ook met minimalistische woondecoratie. Combineer de meubelen met neutrale kleuren. Of je kiest voor één opvallend kleuraccent, bijvoorbeeld donkergroen, en je combineert het met sobere tinten zoals beige en grijs. Kies een hoogpolig tapijt voor nog meer warmte in het interieur, of juist een laagpolig tapijt om het geheel wat strakker en frisser te houden.

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.

Veelgestelde vragen

Welke kleuren gaan goed samen met de Makalu collectie?

Dankzij de kenmerkende tekening van het Kikarhout hebben meubelen uit de Makalu collectie eigenlijk maar weinig decoratie nodig. De meubelen doen het dan ook erg goed in een interieur met neutrale kleuren. Je kan er ook voor kiezen één opvallend kleuraccent de overhand te laten nemen, bijvoorbeeld donkergroen, en combineer dat met rustige kleuren zoals aardetinten, beige en grijs. Zo komen de meubelen nóg meer tot hun recht.

Wat is de stijl van de Makalu collectie?

De Makalu collectie combineert eigentijds design met een stoer tintje. De prachtige tekening van het Kikarhout en het strakke lijnenspel van de meubelen gecombineerd met metalen accenten, zorgt ervoor dat deze collectie in vrijwel elk interieur goed tot zijn recht komt.

Welke materialen zijn in de meubelen van de Makalu collectie gebruikt?

De meubelen uit de Makalu collectie zijn gemaakt van Kikarhout. Een houtsoort dat bekend staat om zijn fraaie tekening en warme kleur. Het stoere karakter danken de meubelen uit de Makalu collectie aan hun metalen accenten die je onder andere terugziet in de grepen.

Wat is opvallend aan de Makalu collectie?

Als je ‘Makalu collectie’ zegt denk je meteen aan het kenmerkende Kikarhout. De tafels binnen deze collectie beschikken eveneens over een massief tafelblad waarbij dit warme hout een belangrijke rol speelt. Dat dit geen alledaags meubel is, is goed te zien aan de opvallende tafelpoten van deze eetkamertafels. Deze zijn van metaal met een houten inleg en krijgen hierdoor een stoere en eigentijdse uitstraling. Een one of a kind eetkamertafel die gegarandeerd in staat is om de show te stelen in jouw interieur.

Alle woonstijlen