Karpet kopen? Diverse soorten vloerkleden vind je bij Happy@Home
Achtergrond:

Karpetten en vloerkleden

Het vloerkleed, ook wel karpet genoemd, kan de gehele uitstraling van een kamer bepalen en maakt je inrichting helemaal compleet. Een mooi vloerkleed is daarom erg sfeerbepalend en vormt een echte eyecatcher. Bij Happy@Home vind je daarom een mooi aanbod vloerkleden in verschillende materialen, afmetingen, vormen en kleuren. Zo is er altijd een karpet te vinden dat aansluit op jouw woonwensen! Bij Happy@Home bestel je je favoriete vloerkleed online tegen de scherpste prijzen! 

Voor iedere stijl een bijpassend kleed

Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, varieert het aanbod vloerkleden in stijl. Zo zijn er verschillende design vloerkleden te vinden. Deze staan erg goed in een modern interieur. In combinatie met strak vormgegeven meubels geeft dit een mooie uitstraling. Daarnaast hebben wij ook meerdere vloerkleden die perfect in een klassieke woning passen. Dit zijn de karpetten met authentieke motieven erop wat een chique sfeer in de ruimte brengt. Houd je meer van landelijk? Kies dan voor een wollen karpet! Deze doen het erg goed in een landelijke inrichting en brengen een warme en rustige sfeer met zich mee. 

Verander van stijl

Het leuke aan een karpet is dat je eenvoudig de uitstraling van je interieur kunt veranderen door te switchen van vloerkleed. Zo kun je de sfeer in huis afstemmen op de verschillende seizoenen. Kies zomers bijvoorbeeld voor een karpet in een frisse kleur als lichtblauw. Voor in de koude wintermaanden zijn er diverse vloerkleden in kleuren als bruin en rood die een warme uitstraling hebben. Bovendien zorgen de kleden niet alleen voor een warme uitstraling, maar ook voor warme voeten. Zo zijn de karpetten dus niet alleen decoratief, maar zorgen ze ook voor meer comfort.