Salontafels & Bijzettafels vind je bij Happy@Home
Achtergrond:

Salontafels en bijzettafels

Ben je op zoek naar een stijlvol laag tafeltje? Dan ben je bij Happy@Home aan het juiste adres! Bij ons vind je een breed aanbod salontafels en bijzettafels voor in ieder interieur. De salontafels plaats je in de zithoek bij de bank zodat je altijd alles bij de hand hebt tijdens het televisiekijken. Een bijzettafel kun je eigenlijk overal in huis wel kwijt. Door prachtige woonaccessoires erop te plaatsen vormt je bijzettafel een echte eyecatcher. Wat dacht je van een mooie vaas met een bos bloemen of een leuke schaal met diverse woonitems erin? Zo creëer je met jouw bijzettafel een gezellige sfeer. Een saaie hoek wordt al een stuk gezelliger door er een aantal verschillende bijzettafeltjes neer te zetten. Salontafels en bijzettafels zijn dus niet alleen praktisch, maar ook nog eens decoratief!

Van industriële tot landelijke salontafels

Binnen het aanbod van Happy@Home vind je veel variatie aan gebruikte materialen en stijlen. Zo is er altijd een salontafel of bijzettafel te vinden die aan jouw woonwensen voldoet. De houten salontafels zijn bijvoorbeeld zeer geschikt wanneer je een landelijk interieur hebt. De witte uitvoeringen met rieten manden brengen voornamelijk een rustieke en landelijke sfeer in huis. Daarnaast zijn er ook de modellen met metaal erin verwerkt. Deze komen goed tot hun recht in een industriële woning. Houd je meer van modern? Kies dan voor een salontafel of bijzettafel met een strak design. Of wat dacht je van de exemplaren met een glazen tafelblad? Deze hebben een eigentijds karakter en staan perfect in een modern interieur. Zoals je ziet is de keuze zeer groot waardoor je bij Happy@Home altijd de juiste salontafel vindt. 

Salontafels op maat

Bij Happy@Home zijn we heel bewust van het feit dat een salontafel of bijzettafel zo belangrijk is voor je woonkamer en voornamelijk sfeerbepalend is in je zithoek. We hebben daarom A la carte salontafels. Deze kun je helemaal samenstellen naar je eigen smaak! Ideaal om een passend tafeltje bij je bank te kiezen.