Salontafels & Bijzettafels vind je bij Happy@Home
Achtergrond:

Salontafels & bijzettafels van Happy@Home

Salontafels zijn niet weg te denken uit een woonkamer daarom wordt het steeds belangrijker om een salontafel te kiezen die bij jouw inrichting past of je nu een landelijke of een moderne woonkamer hebt bij Happy@Home hebben wij altijd een passende salontafel!

Salontafels op maat

Bij Happy@Home zijn we heel bewust van het feit dat een salontafel zo belangrijk is voor je woonkamer en voornamelijk sfeerbepalend is in je zithoek. We hebben daarom A la carte salontafels. Deze salontafel kun je helemaal samenstellen naar je eigen smaak! Ideaal om een passende tafel bij je bank te kiezen.

Bijzettafels in verschillende soorten en maten

Bijzettafeltjes zijn allereerst reuze praktisch; handig om een glas drinken binnen handbereik te hebben en ideaal om een mooie plant op te zetten. Dankzij de vele originele ontwerpen, vormt het bijzettafeltje ook nog een leuk detail in het interieur. Een saaie hoek wordt al een stuk gezelliger door er een aantal verschillende bijzettafeltjes neer te zetten. Nog leuker wordt het door op één of meerdere tafeltjes wat accessoires te plaatsen.