Wanddecoratie kopen bij Happy@Home
Achtergrond:

Wanddecoraties van Happy@Home

Schilderijen

Schilderijen zijn de meest bekende vorm van wanddecoratie. Schilderijen zorgen vaak ervoor dat je een stuk van je karakter kunt mee geven in je interieur. Of je nu een landelijk interieur of een modern interieur hebt, schilderijen in wat fellere kleuren passen bij elk interieur en zorgen voor een bijzondere sfeer.

Spiegels of klokken

Naast schilderijen zijn spiegels en klokken ook een ideale manier om je muur te decoreren. Een spiegel op de juiste plek kan er zelfs voor zorgen dat de ruimte veel groter gaat lijken. Maar ook een bijzondere klok zorgt ervoor dat je niet alleen altijd weet hoe laat het is, het geeft ook nog eens een extra dimensie aan je interieur!

Extra tip

Schilderijen of spiegels hangen voor je gevoel vaak te hoog of juist te laag. Er is een handige stelregel voor de meest logische plek. Het hart van het schilderij kan het beste op ooghoogte hangen (circa 160 cm). Bij zithoeken kan het beter zijn de schilderijen een 10 centimeter lager te hangen. Dit omdat je de schilderijen op de bank vanuit een lager perspectief bekijkt.