Alle winkels
Adresgegevens
Adres Van Stolbergweg 183
9641 HK Veendam
Telefoon 0598- 744221
E-mail info@meubelhuisveendam.com
Openingstijden
Maandag
9:30-17:30
Dinsdag
9:30-17:30
Woensdag
9:30-17:30
Donderdag
9:30-21:00
Vrijdag
9:30-17:30
Zaterdag
9:30-17:00
Zondag

Meubelhuis Veendam

Ga je verhuizen of wil je je woonkamer opnieuw inrichten en ben je daarom op zoek naar een woonwinkel in Veendam? Bezoek dan het gezellige Meubelhuis Veendam. In deze meubelzaak in Veendam vind je prachtige meubels in diverse stijlen, zoals: landelijk, modern of industrieel. Je doet er woonideeën op, je ziet er de nieuwste trends van Happy@Home en je krijgt leuke decoratietips. Kortom: alles voor je droominterieur vind je in onze woonwinkel in Veendam. Lekker wonen voor een leuke prijs!

Producten

Bij meubelhuis Veendam worden je de mooiste meubels voor je woonkamer aangeboden. Bijvoorbeeld kasten, banken en fauteuils. Maar we hebben ook stoelen en tafels voor de eetkamer. Lampen, vloerkleden en andere accessoires maken het interieur helemaal af. Zoals een gezellig kussen voor op de bank, een mooie vaas op de kast of een klein plantje in een mooie pot op tafel. Zo krijgt je nieuwe woonkamer een warme en gezellige uitstraling. Een huis inrichten is niet eenvoudig. Er is zoveel te kiezen, stijlen, kleuren, maten. Ook al heb je genoeg ideeën, het moet wel passen in de ruimte, mooi eruit zien en betaalbaar zijn.

Bestelling en advies

Op de website van Happy@Home kun je de meubelen en accessoires natuurlijk al thuis bekijken voor inspiratie. Als je ze wilt kopen, word je uitgenodigd om naar Meubelhuis in Veendam te gaan. Hier helpen de deskundige medewerkers je graag. Bovendien kun je ook lekker even zelf rondkijken en ideeën opdoen.

Interieuradvies

Weet je al helemaal wat je wilt hebben? Dan kun je de meubels in Veendam aankopen. Als je nog niet weet hoe je je interieur wilt inrichten, dan kun je ook langskomen voor interieuradvies in Veendam. Zo krijg je persoonlijk en deskundig advies op maat voor je nieuwe interieur. Daardoor komen je interieurideeën tot leven en zit je straks in je heerlijk nieuw ingericht huis. Voor interieuradvies in Veendam ben je hier aan het juiste adres.

Extra informatie

De winkel is eenvoudig bereikbaar met de auto. Er is voldoende parkeerplek bij de winkel. Je kunt ook met de trein naar Veendam. De zaak is in de buurt van het station gelegen. Met de bus stap je af aan de "Van Stolbergweg". Vervolgens wandel je nog een klein stukje naar de winkel. Heb je van het winkelen trek gekregen? In de buurt zijn diverse mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner. Kijk voor de openingstijden en actuele corona-regels op onze website. Voor het laatste nieuws en aanbiedingen kun je ook op onze Facebookpagina kijken.

Adresgegevens
Adres Van Stolbergweg 183
9641 HK Veendam
Telefoon 0598- 744221
E-mail info@meubelhuisveendam.com
Openingstijden
Maandag
9:30-17:30
Dinsdag
9:30-17:30
Woensdag
9:30-17:30
Donderdag
9:30-21:00
Vrijdag
9:30-17:30
Zaterdag
9:30-17:00
Zondag