Alle winkels
Adresgegevens
Adres Prins Mauritsstraat 13
7126 AC Bredevoort
Telefoon 0543 451567
E-mail info@bettingbredevoort.nl Website www.bettingbredevoort.nl
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.30
Woensdag
09.30 - 17.30
Donderdag
09.30 - 17.30
Vrijdag
09.30 - 21.00
Zaterdag
09.30 - 17.00
Zondag

Betting Wonen Bredevoort


Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Bij Betting Wonen Bredevoort hebben we daar alle mogelijkheden toe. Met een groot aanbod; zowel op het gebied van wonen, slapen, ramen en vloeren is de kans groot dat jouw dagje woonwinkelen bij ons slaagt. Bij Betting Wonen vind je verschillende toonaangevende merken op het gebied van comfortabel wonen en slapen onder één dak. In dat rijtje van de mooiste slaap- en woonmerken mag Happy@Home natuurlijk niet ontbreken. Happy@Home is een trendy, hip en veelzijdig merk én dat toch voor een heel betaalbare prijs. Het merk valt bij ons met name zo goed in de smaak omdat je voor elke woonstijl wel wat in de collectie hebt. Ben je bijvoorbeeld een fan van de moderne stijl, de natuurlijke of toch liever industrieel? Voor elke woonstijl bied het merk een verrijkende aanvulling. Ben jij al benieuwd geworden naar Happy@Home? Kom het merk dan bekijken in onze woonwinkel in Bredevoort!

Vakkundig, stijlvol én toch heel betaalbaar


Lekker wonen voor een leuke prijs! Dat is waar het bij Happy@Home om gaat en eigenlijk een mooie waarde die wij bij het gehele assortiment van Betting Wonen Bredevoort belangrijk vinden. Betting Wonen is een regionaal bekende totaalzaak op het gebied van wonen en slapen; daar zijn we trots op! Hoogwaardige materialen, maatwerk en een uitmuntende afwerking laten onze vakkundigheid zien. Daarnaast ben je eigenlijk voor al je benodigdheden in het huis bij ons aan het juiste adres. Met een compleet assortiment meubelen, raamdecoraties, vloerbedekkingen, pvc vloeren, slaapkamers, boxsprings, bedtextiel en zonwering in diverse stijlen, kan je jouw hele huis naar wens inrichten!

Laat je inspireren


Jouw uitgesproken stijl staat voorop bij ons. Maar mocht je wat stijladvies willen inwinnen ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Onze stylisten helpen je graag met interieuradvies op maat. Zij kunnen je alles vertellen over woonideeën & wooninspiratie in jouw woonstijl. Met deze tips kun je gegarandeerd jouw huis tot in de puntjes naar wens inrichten. Kom je er bijvoorbeeld niet uit met de inrichting van jouw interieur? Twijfel je of bepaalde kleuren matchen of bepaalde stijlen wel goed bij elkaar passen? Schroom niet om het ons te vragen. Ben je even niet in de buurt van onze woonwinkel in Bredevoort? Laat je dan online inspireren en bekijk ons lookbook boordevol wooninspiratie! Wil je meer ideeën opdoen? Dan moet je toch echt in onze showroom in Bredevoort zijn óf maak een afspraak voor interieuradvies.

Adresgegevens
Adres Prins Mauritsstraat 13
7126 AC Bredevoort
Telefoon 0543 451567
E-mail info@bettingbredevoort.nl Website www.bettingbredevoort.nl
Openingstijden
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.30
Woensdag
09.30 - 17.30
Donderdag
09.30 - 17.30
Vrijdag
09.30 - 21.00
Zaterdag
09.30 - 17.00
Zondag