Alle winkels

IJtsma Wonen / Slapen / Keukens

Afspraak aanvragen Routebeschrijving
Adresgegevens
Adres De Wending 2
9865 VC Opende
Telefoon 0594 65 9218
Website http://www.ijtsma.nl/
Openingstijden
Maandag
gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.30
Woensdag
09.30 - 17.30
Donderdag
09.30 - 17.30
Vrijdag
09.30 - 21.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
Gesloten

IJtsma Wonen / Slapen / Keukens

In een showroom van meer dan 20.000 m² vind je alles wat je maar kunt bedenken voor woninginrichting. Neem daarom rustig de tijd en ontdek de vele mogelijkheden voor een volledig nieuw interieur. Of ga voor een aanvulling op je bestaande inrichting. Met een groot assortiment Happy@Home meubelen is er altijd wel een meubelstuk dat je aanspreekt en dat bovendien bij jouw smaak past. Kom daarom langs bij IJtsma in Opende en ontdek de unieke collecties van Happy@Home.  

Interieuradvies op maat

Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om al je vragen over de inrichting van je woonkamer te beantwoorden. Wil je weten welke stoffen het beste combineren bij bepaalde houtsoorten? Of weet je niet zeker of de meubels goed tot hun recht zullen komen op de plek die je in gedachten hebt? Maak dan een afspraak om het in alle rust te bespreken. Samen met jou maken we een gepaste inrichting, met de meubels die je mooi vindt.

Woonstijlen voor iedere smaak

In de showroom van IJtsma in Opende kun je een goede indruk krijgen van de verschillende woonstijlen. De kasten en wandtafels staan in de stijlkamers opgesteld zodat je een meteen ziet of de stijl je aanspreekt. Kies voor een industrieel, landelijk of modern interieur en bepaal welke meubels het beste bij elkaar passen. Of je combineert de verschillende stijlen met elkaar. Zo schep je een hele persoonlijke sfeer. Tijdens je bezoek aan de showroom probeer je op je gemak uit hoe de meubels aanvoelen. Je kunt dan ook even op de bank plaatsnemen om de combinatie van de meubels in je op te nemen.

Verlichting

Een belangrijk onderdeel van je inrichting is verlichting. Want niet alleen 's avonds zijn hanglampen de blikvanger in je kamer. Ook overdag kun je genieten van het mooie design. Kies op de afdeling lichtbronnen uit de verschillende modellen. Bijvoorbeeld een staande lamp naast je nieuwe fauteuil of een tafellamp op het dressoir. De lampen in het assortiment zijn allemaal afgestemd op de verschillende woonstijlen die je in de showroom terugvindt. Wil je je inrichting nog iets persoonlijker maken? Loop dan even langs de afdeling woonaccessoires en kies een paar decoratieartikelen in de stijl van je nieuwe interieur.

Bereikbaarheid en openingstijden

IJtsma in Opende is gevestigd op De Wending 2. Je kunt voor de deur gratis parkeren. IJtsma is doorlopend geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op vrijdag is het tot 21.00 uur koopavond. De openingstijden verschillen per dag. Kijk voor de juiste openingstijden op de website.

Adresgegevens
Adres De Wending 2
9865 VC Opende
Telefoon 0594 65 9218
Website http://www.ijtsma.nl/
Openingstijden
Maandag
gesloten
Dinsdag
09.30 - 17.30
Woensdag
09.30 - 17.30
Donderdag
09.30 - 17.30
Vrijdag
09.30 - 21.00
Zaterdag
10.00 - 17.00
Zondag
Gesloten