Ben je toe aan een nieuw interieur? Bij Happy@home helpen wij je graag op weg! Bekijk de actuele folder en laat je inspireren door onze gevarieerde collectie. Profiteer nu bovendien tijdelijk van gratis pocketvering bij aankoop van een aantal van onze mooiste banken (actievoorwaarden).

Voordeel bij Happy@Home

Laat je inspirereren en profiteer

BEKIJK DE FOLDER

Laat je inspireren door onze collectie! Bekijk de actuele folder en ontdek onze acties!

MAAK EEN AFSPRAAK

Een persoonlijk 3D-kamperontwerp van jouw woonkamer? Maak een afspraak en ga aan de slag!

Extra luxe zitcomfort

Nu gratis pocketvering

Profiteer nu tijdelijk van extra luxe zitcomfort! Je ontvangt Dit voorjaar gratis pocketvering bij aankoop van een aantal van onze mooiste banken. Deze vorm van zitcomfort is extra ondersteunend, stevig én zorgt voor een goede drukverdeling. Zo geniet je nog meer van je nieuwe bank of fauteuil!

TIP: wil je onze banken graag in het echt bekijken en uitproberen? Er is altijd wel een Happy@Home verkooppunt bij jou in de buurt. Laat je inspireren of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Stoer en stijlvol

Industriële tafel met natuurlijke look

Tafelcollectie Sardinië combineert stoer industrieel design met een natuurlijke uitstraling. Het blad van deze eetkamertafel is afgewerkt in Laminato (melamine) en verkrijgbaar in 2 kleuren. De tafels uit deze collectie hebben een afgeronde vorm waardoor ze een organische uitstraling hebben. Tafel Sardinië is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en hoogtes.

TIP: combineer tafel Sardinië met armstoel Aron. Deze stoel heeft een zwart metalen onderstel en is verkrijgbaar in 4 kleuren. Armstoel Aron is ook als eetkamerstoel verkrijgbaar.

Modern en natuurlijk

kastmeubelen met een strakke look

Ben je op zoek naar meubelen met een moderne look en een natuurlijke uitstraling? Dan is de collectie Ostrava iets voor jou! De kasten en dressoirs van deze collectie zijn uitgevoerd in Laminato (melamine) in een natuurlijke eikenlook. Dit materiaal onderhoudsvriendelijk en bijna niet van echt hout te onderscheiden. Strakke lijnen, fijne handgrepen en een onderstel van zwart metaal maken de look van deze collectie compleet.

TIP: combineer de kastmeubelen uit de collectie Ostrava met de tafels van de collectie Sardinië. Deze tafelcollectie is uitgevoerd in hetzelfde materiaal als de Ostrava-collectie en vormt een perfecte match!

Actievoorwaarden

  • De acties zijn geldig in Nederland van 25.04.2024 t/m 19.06.2024
  • De acties zijn niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen
  • Vraag naar de voorwaarden in de winkel