Het is SALE bij Happy@Home en onze meubelen zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd. Bovendien zijn veel meubelen uit onze collectie uit voorraad leverbaar! Bekijk de actuele folder en profiteer van mooie kortingen (actievoorwaarden).

Sale bij Happy@Home

Profiteer nu

BEKIJK DE FOLDER

Profiteer van aantrekkelijke kortingen op je favoriete meubelen. Bekijk de actuele folder en ontdek onze acties!

MAAK EEN AFSPRAAK

Een persoonlijk 3D-kamperontwerp van jouw woonkamer? Maak een afspraak en ga aan de slag!

Extra luxe zitcomfort

Nu gratis pocketvering

Profiteer nu tijdelijk van extra luxe zitcomfort! Tijdens onze Sale ontvang je bij een aantal banken gratis pocketvering. Deze vorm van zitcomfort is extra ondersteunend, stevig én zorgt voor een goede drukverdeling. Zo geniet je nog meer van je nieuwe bank! De actie is van toepassing op de volgende banken:

Stoelen Sale

Welke eetkamerstoel kies jij?

De uitstraling van je eetkamer veranderen met aandacht voor je portemonnee? Een kleine verandering zorgt vaak al voor een verrassend resultaat! Kies voor een nieuwe set eetkamerstoelen en geef je woonkamer dé update waarmee je het verschil maakt.

Voor welke stijl je ook kiest: er is altijd een Sale-stoel die bij jouw wensen past. Bijkomend voordeel: veel van onze designstoelen zijn uit voorraad leverbaar, dus je hebt ze snel in huis.

TIP: wil je zie hoe je nieuwe stoelen in je interieur zullen staan? Maak een afspraak voor een gratis 3D-interieuradvies bij de Happy@Home-winkel van jouw keuze.

ACTIEVOORWAARDE SALE

  • De actie is geldig in Nederland van 21.12.2023 t/m 28.02.2024
  • De actie is niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen
  • Vraag naar de voorwaarden in de winkel