Sale bij Happy@Home

Wij zijn weer open en jij bent van harte welkom! Want het is SALE bij HAPPY@HOME en onze meubelen zijn nu extra aantrekkelijk geprijsd. Dus kom snel langs bij één van onze winkels en profiteer! Benieuwd naar onze SALE-aanbiedingen ? Scroll verder of bekijk onze actuele folder.

De aanbiedingen zijn geldig van 23 december 2021 tot en met 27 februari 2022.

In de hoek!

Een hoekbank zorgt direct voor een knusse sfeer in het interieur en nodigt uit om lekker neer te ploffen. Hoekbank Kingston heeft heel veel fijne eigenschappen. De belangrijkste is dat je zelf bepaalt hoe de hoekbank eruit ziet. Van opstelling tot stoffering, kies je zelf wat het beste in je interieur past. Ook heel fijn is dat je de hoekbank zowel met een ottomane én een longchair kunt uitbreiden. Zo zit je wel heel graag in de hoek.

Sfeervol met natuurlijke materialen

Hoe tof is deze moderne eetkamertafel Ovada? Het tafelblad is gemaakt van eikenhout. Door te kiezen voor meubels van natuurlijke materialen, breng je warmte in je woonkamer. Opvallend aan deze tafel is de bijzondere vormgeving van de tafelpoot, waarbij hout en metaal met elkaar zijn gecombineerd. Door te kiezen voor meubels van natuurlijke materialen, breng je warmte in je woonkamer. De eetkamertafel is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van rechthoekig tot rond.

Comfortabel natafelen
In veel huishoudens vormt de eetkamertafel het middelpunt van het interieur. Er wordt aan gegeten, aan gewerkt, er worden spelletjes aan gespeeld en goede gesprekken gevoerd. Lekker zitten is dan ook een must. Eetkamerstoel Eefje heeft een comfortabele kuip, en zit heerlijk. Het is de ideale stoel voor heel veel gezellige uurtjes rondom de eetkamertafel. De stoel is zowel in stof als in leder verkrijgbaar, waarbij je uit verschillende opties kunt kiezen.

Stoere eenvoud

Met robuuste meubels geef je je inrichting een stoer karakter. Eetkamertafel Makalu is daar een goed voorbeeld van. De tafel heeft een eenvoudig design en is gemaakt van Kikarhout. Deze houtsoort heeft een hele fraaie tekening. De tafelpoten vallen direct op, zowel door de vormgeving als de combinatie van metaal en hout. Dankzij het tijdloze design en de stoere eenvoud van Makalu, komt deze eetkamertafel binnen heel veel verschillende woonstijlen goed tot zijn recht.

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de Happy@Home nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in wonen? Schrijf je dan nu in en ontvang regelmatig ons laatste nieuws in je mailbox.